пʼятницю, 7 грудня 2012 р.




                        06 грудня 2012 о 14.00  у  Будинку Культури м.Харцизьк відбувся семінар-практикум на тему: "Бізнес планування - як інструмент успішного розвитку" разом з тренером Голевою Тетяною Петрівною - головним спеціалістом з ефективності підприємництва РФПП у Донецькі області.На нього були запрошені підприємці-початківці, які бажають відкрити свій бізнес; власники бізнесу, які планують відкрити новий напрямок бізнесу, його реорганізацію.; керівники, всі, хто потребує грамоти в бізнес-плануванні, а також і ті, кому це цікаво. Члени нашого  шкільного економічного клуб "USED"  були також запрошені на семінар, за що ми дуже вдячні його організаторам.
                 Члени клубу  прийнявли активну участь у практикумі та дізналися багато нового. Ми вирішили спитати, що думає про цей семінар Кошелєв Сергій, самий активний член клуб
 -Сергію, чому ви вирішии прийняти участь у семінарі?
- К.С.: Мені подобається економіка, тому я вирішив закріпити свої знання. А тут представилася гарна можливість дізнатися про основи бізнес планування.
- І що ж найголовніше у бізнес-плануванні?
- К.С.:  Для початку потрібно вирішити який бізнес - план ми будемо скаладати: для зовнішнього представлення чи для внутрішнього.
- Припустимо, що цю умову ми виконали. Що потрібно робити далі?
К.С.: Одна з головних умов поставити мету і почати її виконувати відповідно до обраного бізнес-плану.
- Що сподобалося?
К.С.: Знання отримані від Тетяни Петрівни про перехід від теорії до практики і навпаки.








Немає коментарів:

Дописати коментар